MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Wyszło na jaw, co Mateusz Gessler robi z bogaczami. Wiemy, ile za to bierze

Wiktoria Zając
Wiktoria Zając
AKPA
Ewelina Ślotała kilka lat temu przebojem wdarła się na polski rynek wydawniczy. To jej dziełem są sensacyjne książki o żonach i kochankach Konstancina. Tym razem wzięta autorka postanowiła opowiedzieć o rozwodach elity zamieszkującej słynny podwarszawski Konstancin. ShowNews.pl udało się dotrzeć do fragmentu, w którym ujawniane są powiązania między Mateuszem Gesslerem, a milionerami i celebrytami z klasy wyższej. Kucharz otrzymywał od nich fortunę!

Nowe dzieło Eweliny Ślotały już 23 kwietnia, nakładem wydawnictwa Prószyński, trafi na księgarniane półki. W wyczekiwanej książce "Rozwódki Konstancina" opowie ona o tym, co dzieje się za zamkniętymi drzwiami willi konstancińskich bogaczy. Autorka ujawni wiele interesujących anegdot z prywatnego życia elit i, choć nie podaje nazwisk bogaczy, to od tej lektury trudno będzie się oderwać. W ShowNews.pl ujawniamy fragment dotyczący milionerów i ich powiązań z Mateuszem Gesslerem.

Co Mateusz Gessler robi z konstancińskimi milionerami?

Mateusz Gessler pochodzi z bardzo uzdolnionej kulinarnie rodziny. Jego ojciec Adam jest uznanym restauratorem, a ciotka Magda Gessler prowadzi program "Kuchenne rewolucje" oraz posiada kilka lokali. Sam Gessler także jest właścicielem czterech restauracji w Warszawie oraz można go było oglądać w "MasterChef Junior", "Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia" czy "Para do gara". Jego niewątpliwy talent sprawił, że był on rozchwytywany przez konstancińską elitę. O szczegółach zleceń, jakie otrzymywał od bogaczy, opowiedziała w swojej najnowszej książce Ewelina Ślotała.

Oczywiście szykując imprezę, o której wszyscy będą mówić przez kolejne kilka miesięcy, zatrudnia się profesjonalnych kucharzy. Uznaniem w Konstancinie cieszy się Mateusz Gessler i jego ekipa pomocników, kelnerów i asystentów. Pani domu bierze udział w wyborze menu, mistrz zajmuje się resztą - przywozi swoje stoły, sprzęty, patelnie. Bar z alkoholami pasującymi do wybranych dań również będzie gotowy, a barman przygotuje najmodniejsze drinki dla pań, panom zaś odradzi dolewanie coli do whisky, której butelka kosztowała tyle, ile wynosi jego trzymiesięczny czynsz za mieszkanie. Wszyscy z obsługi znają każdego gościa po nazwisku - ba, wiedzą nawet, jakie kto lubi alkohole. Konstancinianie to uwielbiają, a personel uwielbia ich napiwki. Za kucharza i jego ekipę na całą noc - w zależności od liczby gości i menu - gospodarz zapłaci nawet 100 tysięcy złotych

- dowiadujemy się z "Rozwódek Konstancina".

"Rozwódki Konstancina" to sensacyjna książka o rozstaniach milionerów... Kto powinien się jej bać?

Milionerzy z Konstancina nie wierzyli, że weszły "na salony"...

Powiedz nam, co o tym myślisz i zostaw komentarz. Szanujemy każde zdanie i zachęcamy do dyskusji. Pamiętaj tylko, żeby nikogo nie obrażać!

Jesteśmy na Google News. Dołącz do nas i śledź ShowNews.pl codziennie. Obserwuj ShowNews.pl

Polub ShowNews.pl na Facebooku i bądź na bieżąco z najnowszymi plotkami ze świata show-biznesu!

emisja bez ograniczeń wiekowych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo

Komentarze

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze!
Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na shownews.pl shownews.pl